Peste 32.000 de persoane au intrat in tara prin Vama Nadlac weekendul trecut.

Frontiera de vest a fost aglomerata de joi pina vineri de 10.000 de romani, al caror numar a scazut cu o mie de vineri pina simbata, dupa cum spune Vali
Peste 32.000 de persoane au intrat in tara prin Vama Nadlac weekendul trecut.

Frontiera de vest a fost aglomerata de joi pina vineri de 10.000 de romani, al caror numar a scazut cu o mie de vineri pina simbata, dupa cum spune Vali Girigan, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad. Romani din Italia si Spania au trecut granita pentru a-si petrece concediul in luna august acasa si se estimeaza ca vor ramine in tara pina la inceputul lunii septembrie. Pragul Romaniei prin Vama Nadlac a fost calcat la sfirsitul saptaminii trecute si de 13.000 de straini. Dupa cum reiese tot din rapoartele efectuate la intervale de 24 de ore de catre Politia de Frontiera Arad, de joi pina vineri au intrat in tara 7.000 de straini, iar in urmatoarele 24 de ore, 6.000. Purtatorul de cuvint ne-a mai spus ca nu numai traficul s-a aglomerat o data cu intrarea romanilor in tara, ci si cozile la roviniete. Aproape 50 de romani s-au inghesuit la toneta care se afla la 50 de metri de intrarea in tara pentru a-si plati rovinieta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.