Jean-Paul Belmondo, 74 de ani, aflat in convalescenta dupa gravul accident vascular cerebral suferit in 2001, ar putea reveni pe platourile de filmare, a anuntat sotia sa, Natty Belmondo, agentiei AFP.  Revenirea urmeaza sa se c


Jean-Paul Belmondo, 74 de ani, aflat in convalescenta dupa gravul accident vascular cerebral suferit in 2001, ar putea reveni pe platourile de filmare, a anuntat sotia sa, Natty Belmondo, agentiei AFP.  Revenirea urmeaza sa se concretizeze sub bagheta regizorala a lui Francis Huster care lucreaza la un remake dupa capodopera neorealista ''Umberto D.'' realizata in 1951 de Vittorio de Sica. Natty Belmondo a confirmat interesul actorului pentru acest proiect, precizand pentru AFP ca acesta este nerabdator sa se intoarca pe platourile de filmare. ''Nimic nu este insa semnat deocamdata'' a mai adaugat ea. PIEDICI. Conform unor surse din cadrul companiei de productie ce urmeaza sa realizeze acest film, incertitudinile cu privire la aparitia lui Jean-Paul Belmondo in distributie sunt provocate de agentiile de asigurari care nu si-au dat inca acordul din cauza problemelor de sanatate ale starului francez. Produs de Jean-Louis Livi, filmul ''Umberto D.'', al carui titlu original in franceza va fi ''Un homme et son chien'' (Un om si cainele sau), spune povestea unui batran pensionar care traieste in mizerie, avand un caine drept singur prieten. Aceasta pelicula urmeaza sa fie filmata in locatii din Paris si Marseille. Jean-Paul Belmondo nu a mai filmat din iulie 2001 cand a jucat unul dintre rolurile principale in pelicula ''Amazone'' alaturi de Arielle Dombasle. ACCIDENT. In august 2001 actorul a fost victima unui grav accident vascular cerebral in timpul unei vacante in Corsica, fapt care a atras manifestarea unei paralizii partiale. Dupa acest moment dramatic din viata sa Belmondo a urmat un program de recuperare intens, iar progresele sale au fost constante. In decembrie 2002 Jean-Paul Belmondo s-a casatorit cu Natty, prietena sa de mai bine de 13 ani. In august 2003 actorul a devenit tata pentru a patra oara dupa nasterea fiicei sale Stella.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.