Jurnalul de Joi Dupa succesul de acum o luna cu filmul "Pianistul", Jurnalul National iti propune joi un nou film de colectie: "Dansand cu lupii". DVD-ul care apare impreuna cu ziarul nostru il are in rolul principal pe Kevin Costner si are un p
Jurnalul de Joi Dupa succesul de acum o luna cu filmul "Pianistul", Jurnalul National iti propune joi un nou film de colectie: "Dansand cu lupii". DVD-ul care apare impreuna cu ziarul nostru il are in rolul principal pe Kevin Costner si are un palmares de invidiat. Productia a cucerit mai multe premii importante, printre care sapte premii Oscar, un Urs de Argint la Berlin, trei Globuri de Aur. Cat despre nominalizari la alte si alte premii, acestea pot fi numarate cu zecile.   "Dansand cu lupii" este proiectul de suflet al lui Kevin Costner, el semnand si regia productiei. Criticii sunt de acord ca "Dansand cu lupii" este filmul anului 1990 si numai un mare ghinion l-a facut pe Costner sa rateze Oscarul pentru cel mai bun actor in acel an. A trebuit sa se "consoleze" insa cu Oscarul pentru cel mai bun regizor: cine le poate avea pe toate?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.