Cand patronii au decis sa investeasca bani buni in echipele lor m-am bucurat. Am gandit ca vom avea un campionat mai tare ca niciodata. Un campionat capabil sa pregateasca temeinic echipele care ne reprezinta in cupele europene, un campionat din care
Cand patronii au decis sa investeasca bani buni in echipele lor m-am bucurat. Am gandit ca vom avea un campionat mai tare ca niciodata. Un campionat capabil sa pregateasca temeinic echipele care ne reprezinta in cupele europene, un campionat din care Piturca poate alege trapasii calificarii la turneul final al CE. Cand Mihai Stoica a declarat la lumina zilei, pe trezie si in perfecta stare de functionare, ca a venit la federatie bou si a plecat vaca m-am bucurat. Mi-am zis ca in fotbal s-a cantat prohodul minciunii si nimeni nu se va mai sfii sa spuna adevarului pe nume.   Cand Ionut Lupescu a anuntat ca se va implica direct in bucataria arbitrajului m-am bucurat. Nu pentru ca as fi fost atat de naiv incat sa cred ca vom avea peste noapte fluierasi frumosi, inteligenti si devreme acasa. Nici vorba! Credeam insa ca frica va pazi bostanaria. Cand Corleone a declarat ca ii va lasa pe justitiarii fotbalului, aia de plimba jumara prin comisii si comitete, orfani de sfaturile sale intelepte si aparent dezinteresate m-am bucurat. Am crezut ca uneori, fie si din greseala, vom avea de-a face cu decizii care din nu mai stau la umbra sarsanalei.   Am crezut eu multe si m-am bucurat. Dar acum realizez ca am fost victima a caniculei si m-am bucurat ca prostul. Debutul in noul campionat ne-a dat-o prin iluzii ca la Crucea de Piatra. Deaconu a parafat ciorania de la Vaslui. Coltescu a insangerat fotbalul in Ghencea. Cred ca la Mioveni japca nu ar fi fost mai nerusinata nici chiar daca meciul ar fi fost arbitrat de Zotta, ajutat la ambele tuse de George Copos. Si-atunci ce sa mai zic? Pai zic si eu ca potaile care s-au strans in fotbal ca la poarta abatorului ar avea nevoie de un convingator sut in fund. Si asta repede. Pana cand nu se vor gandi cei care investesc corect in fotbal ca ar putea cheltui mai putin targuind favorurile unor golani. In fine, pentru cei care maronesc fotbalul am un singur indemn. Trageti apa dupa voi, nesimtitilor!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.