Starul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, a angajat o firma de securitate pentru a-i proteja familia dupa ce a aflat de un plan de rapire a fiicei sale, pus la cale cel mai probabil de mafia romana de la Londra, sustine News of the World.

Starul echipei FC Barcelona, Thierry Henry, a angajat o firma de securitate pentru a-i proteja familia dupa ce a aflat de un plan de rapire a fiicei sale, pus la cale cel mai probabil de mafia romana de la Londra, sustine News of the World.   Henry a aflat ca fiica sa Tea ar putea fi rapita pentru o rascumparare, drept urmare a angajat garzi de corp care sa stea 24 de ore din 24 in fata resedintei din Londra si sa ii protejeze fiica si sotia, pe Claire. In plus, fotbalistul a instalat camere de supraveghere in jurul proprietatii sale. Echipa de securitate este in alerta permanent, dupa ce jucatorul s-a separat de sotia sa. Vecinii au observat cu mai multe luni in urma ca securitatea la resedinta jucatorului s-a intarit, iar un membru al echipei de paza a opinat ca pericolul ca Tea sa fie rapita este inca "iminent". TINTA. Thierry Henry, care are o avere foarte mare, il face sa fie o posibila tinta pentru crima organizata. Fotbalistul castiga la FC Barcelona, doar din contractul de joc, aproximativ 130.000 de lire sterline pe saptamana si Claire ar putea obtine in urma divortului 10 milioane de lire sterline din averea de 25 de milioane de lire sterline a lui Henry. "Expertii spun ca nemiloasa mafie romana este cel mai probabil autoarea planului de rapire", noteaza News of the World. "Henry si Claire s-au ingrozit cand au aflat de plan. Claire adora sa mearga cu Tea in parc si ar fi fost usor pentru rapitori sa o inghesuie intr-o masina. Acum, orice vehicule sau persoane suspecte sunt cercetate. Chiar si dadaca este urmata de bodyguarzi", a declarat o sursa din anturajul familiei jucatorului. STRESATI. Publicatia engleza noteaza ca prietenii cuplului sunt convinsi ca stresul legat de posibila rapire a pus o presiune in plus asupra casniciei celor doi. Claire a fost vazuta pe strada, cu cateva zile inainte de anuntul despartirii de Henry, extrem de furioasa, injurand la telefon in limba franceza. "Era cu aproximativ zece zile inainte de despartire si Claire tipa si injura la telefon in franceza", a declarat un martor la iesirea nervoasa a tinerei. O saptamana mai tarziu, Claire a fost vazuta din nou nervoasa. "Isi pierduse cumpatul, injura si spunea o multime de cuvinte in franceza. Apoi a lovit telefonul cu capul de trei sau patru ori", a relatat un alt martor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.