In stil italian  Seara italiana pe litoralul Marii Negre, intr-un eveniment "doi in unu"! In deschiderea festivalului "Summer Fashion 2007", gazduit ca in fiecare an de terasa Hotelului Rex din Mamaia, eleganta a dat tonul. La moda au fost nu nu
In stil italian  Seara italiana pe litoralul Marii Negre, intr-un eveniment "doi in unu"! In deschiderea festivalului "Summer Fashion 2007", gazduit ca in fiecare an de terasa Hotelului Rex din Mamaia, eleganta a dat tonul. La moda au fost nu numai rochiile, ci si masinile. Prezentatorul Virgil Iantu a anuntat, scurt si cuprinzator, prima colectie din lume inspirata de... automobile de lux. Elementele-cheie ale bijuteriilor pe patru roti au fost surprinse de creatorul ineditei desfasurari de forte, de la accesoriile in forma de trident pana la "aripile negre" ale cailor-putere.   CU PARUL... VOLAN. Pelerinele din voal au fost fluturate insa doar de briza marii. De altfel, si coafura realizata de Laurent Touret a fost in ton: unul dintre modele avea parul aranjat in forma unui volan. Au atras atentia, cum era de asteptat, costumele de baie feminine. Rochii de seara, create din materiale pretioase, puternic accesorizate cu cristale Swarovski, au incantat publicul. Modelele colectiei Maserati by Botezatu au avut ca nota dominanta eleganta sobra, transparenta, dar si senzualitatea. Cireasa de pe tortul evenimentului a fost chiar masina, parcata pe plaja. Mai ales femeile s-au inghesuit sa conduca luxosul bolid pe cei cativa metri ai postamentului amplasat pe nisip, dar si sa se fotografieze langa GranTurismo argintiu. La afterparty, invitatii au dansat in trei locatii diferite si au savurat sampanie in paturile tip baldachin, amplasate chiar pe malul marii.   A capella Suprasolicitata de prea multele lumini, reteaua electrica n-a putut duce atata stralucire. Din fericire, "cortina" a cazut la final. Tenorul Vlad Mirita a interpretat ultima melodie a minirecitalului sau, alcatuit din piese italiene. Fara aportul orchestrei, dar si fara sonorizare, castigatorul Mamaia 2006 a demonstrat ca are talent si voce. In schimb, l-a acompaniat publicul, care a format un cor ad-hoc, interpretand refrenul piesei "O Sole Mio" alaturi de artist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.