HOBBY. David Beckham vrea sa ajunga pictor dupa ce se va retrage din fotbal. ""Daca nu as fi fost fotbalist, probabil ca as fi devenit un artist. De fapt, poate ca totusi voi deveni. Imi place foarte mult sa desenez"", a declarat englezul. Potrivit p

HOBBY. David Beckham vrea sa ajunga pictor dupa ce se va retrage din fotbal. ""Daca nu as fi fost fotbalist, probabil ca as fi devenit un artist. De fapt, poate ca totusi voi deveni. Imi place foarte mult sa desenez"", a declarat englezul. Potrivit publicatiei Sunday Mirror, Beckham era foarte bun la desen la scoala, iar pasiunea sa pentru arta este cunoscuta in Anglia, el fiind un client obisnuit al Galeriei londoneze White Cube.
TRANZACTIE. Clubul Liverpool ar putea fi preluat cu 370 de milioane de euro de miliardarul american George Gillett. Potrivit News of the World, Gillett a promis ca in afara acestei sume va mai cheltui 296 de milioane de euro pentru un nou stadion cu o capacitate de 60.000 de locuri in Stanley Park. In cazul in care oferta lui Gillett va fi acceptata, americanul va deveni al saselea investitor strain din Premiership.
CLAUZA. Real Madrid va trebui sa plateasca jumatate de milion de euro gruparii Manchester United, in cazul in care atacantul Ruud van Nistelrooy va deveni golgeterul campionatului Spaniei. Cotidianul Marca scrie ca aceasta este o clauza prezenta in contractul incheiat intre gruparea madrilena si cea engleza cu ocazia transferului fotbalistului olandez. In plus, daca Real Madrid ar castiga Liga Campionilor, clubul englez va incasa circa un milion de euro.
VOLEI. Reprezentativa Braziliei a castigat ieri, la Tokyo, Campionatul Mondial de volei masculin, dupa ce a invins, in finala, cu scorul de 3-0 (25-12, 25-22, 25-17), formatia Poloniei. In ultimii patru ani, sud-americanii au castigat doua titluri mondiale, titlul olimpic si ultimele patru editii ale Ligii Mondiale. Brazilianul Giba, sotul romancei Cristina Parv, a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului.

Dinamo il vrea pe Stoican.Conducerea dinamovista intentioneaza sa-l transfere
din iarna pe Flavius Stoican (foto), in prezent sub contract cu Sahtior Donetk. O problema ar fi faptul ca jucatorul este legat de Gigi Netoiu, fostul actionar al ""cainilor"", aflat in conflict cu oficialii gruparii din Stefan cel Mare. Daca tranzactia se va realiza, Stoican ar veni la Dinamo sub forma de imprumut.

Dorinel Munteanu va lua masuri drastice la FC Arges. Antrenorul lui FC Arges, Dorinel Munteanu, a anuntat ca va lua masuri drastice dupa esecul de pe teren propriu, 0-1, cu Jiul Petrosani. ""Jucatorii vor plati cu varf si indesat. Voi lua masuri drastice, mai ales in plan financiar"", a declarat tehnicianul pitestenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.