Gruparea din Los Angeles ii ofera francezului 36 de milioane de euro pentru un sezon petrecut in America.

Los Angeles Galaxy, echipa care ii plateste 250 de milioane de euro in cinci ani lui David Beckham, i-a oferit francezului Zinedi
Gruparea din Los Angeles ii ofera francezului 36 de milioane de euro pentru un sezon petrecut in America.

Los Angeles Galaxy, echipa care ii plateste 250 de milioane de euro in cinci ani lui David Beckham, i-a oferit francezului Zinedine Zidane 36 de milioane de euro pentru a reveni un sezon in activitatea fotbalistica, informeaza cotidianul "AS".

Potrivit presei internationale, Simon Fuller, impresarul care l-a dus pe Beckham la Los Angeles, i-ar fi oferit lui Zidane aceasta suma, dupa ce, in luna aprilie, oficialii gruparii americane au mai incercat sa-l aduca pe fostul fotbalist de la Real Madrid. "Este un mare jucator si ne-ar incinta sa fie la noi in echipa. Vom vedea ce se va intimpla. Ne putem gindi ca asteapta o noua oportunitate si ar fi minunat sa-i avem in aceeasi echipa pe Beckham si pe Zidane", a declarat presedintele gruparii LA Galaxy, Alexi Lalas. De asemenea, un alt vis al americanilor, dar si al celor de la New York Red Bulls este aducerea in SUA a fotbalistului formatiei AC Milan, Ronaldo.

Americanii considera ca pretul platit pentru fostele vedete de la Real Madrid este mic in comparatie cu profiturile. Plecind de la bilantul spaniolilor, care au raportat un beneficiu de 600 de milioane de euro de pe urma lui Beckham, oficialii de la LA Galaxy deja calculeaza primele profituri. Aparitia jucatorului englez in meciul amical disputat de noua sa echipa, in compania formatiei Chelsea Londra, a stabilit un nou record de audienta pentru un meci de fotbal transmis de postul de televiziune ESPN. Beckham a evoluat numai 13 minute in meciul disputat simbata, insa a fost suficient pentru ca 1,5 milioane de telespectatori americani sa urmareasca partida. Incepind de saptamina viitoare, postul american de televiziune FOX va transmite o emisiune de tip reality show, "David Beckham Soccer USA", care va avea 13 episoade. Conform "Sunday Mirror", Beckham ar fi putut cistiga 200 de milioane de dolari in primul sau an la Los Angeles Galaxy daca ar fi acceptat contractele de publicitate care i s-au oferit. Mai multe companii vor ca Beckham sa reprezinte imaginea lor, dar fotbalistul s-a limitat la contractele cu Adidas, Coty, Pepsi, Motorola si Volkswagen.

De ce il vor americanii pe Zidane


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.