Un taximetrist a fost gasit, in noaptea de joi spre vineri, spånzurat de creanga unui copac din Padurea Baneasa. Inainte de a comite gestul sinucigas a transmis mai multe sms-uri prin care ameninta ca isi va lua zilele. Din primele cercetari a
Un taximetrist a fost gasit, in noaptea de joi spre vineri, spånzurat de creanga unui copac din Padurea Baneasa. Inainte de a comite gestul sinucigas a transmis mai multe sms-uri prin care ameninta ca isi va lua zilele. Din primele cercetari a reiesit ca tånarul era un impatimit al jocurilor de noroc si ca avea datorii foarte mari.

In noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 24.00, la Serviciul 112 o persoana a anuntat ca in spatele Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza“, in Padurea Baneasa, s-a spanzurat un barbat. Un echipaj de politie s-a indreptat imediat catre Padurea Baneasa si a constatat ca cele sesizate se confirma. La fata locului a ajuns grupa operativa din cadrul Serviciului Omoruri, care a demarat cercetarile. In aproprierea sinucigasului a fost gasit un taxi apartinand firmei Leone. Barbatul era spanzurat de creanga unui copac cu sufa de tractare si nu lasase nici un inscris prin care sa isi motiveze gestul. Medicii legisti au studiat cadavrul barbatului si au concluzionat ca aceasta prezinta elemente specifice sinuciderii prin spanzurare.

Mobilul, proba ce a ajuns la OTV...
S urse judiciare ne-au declarat ca nu existau urme de violenta. Astfel, politistii au ajuns la concluzia ca sinucigasul ar putea fi soferul taxiului din zona. S-a luat legatura cu dispeceratul de la Leone si s-a stabilit ca masina cu indicativul respectiv este inregistrata pe numele lui Cristian Mihai Anca, in varsta de 38 de ani, din Bucuresti. In masina, politistii au gasit actele sinucigasului si un telefon mobil. Autoturismul a fost predat in baza unui proces-verbal catre societatea de taximetre impreuna cu telefonul mobil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.