Elicopterele a doua televiziuni locale din Phoenix au fost implicate intr-o coliziune aeriana, informeaza ryan.ru. In urma accidentului, patru persoane, dintre care doi piloti si doi jurnalisti, au decedat.  Elicopterele, in momen

Elicopterele a doua televiziuni locale din Phoenix au fost implicate intr-o coliziune aeriana, informeaza ryan.ru. In urma accidentului, patru persoane, dintre care doi piloti si doi jurnalisti, au decedat.  Elicopterele, in momentul impactului, inregistrau o urmarire la sol intre politie si un suspect aflat intr-o masina, pentru posturile de televiziune KNXV -Channel 15 ( reteaua ABC), si KTVK sau Channel 3, o televiziune locala independenta. Coliziunea a fost filmata in direct de un al treilea elicopter. "O Dumnezeule! O Dumenezeule! Trei si 15 tocmai se ciocnesc in aer!", a strigat unul dintre pasagerii celui de-al treilea elicopter, apartinand statiei locale a retelei Fox. Imaginile infatiseaza partea finala a caderii celor doua elicoptere, care s-au prabusit in flacari, la marginea unui parc. TRAGIC. In alte imagini surprinse cateva minute mai tarziu, pompierii si politistii se indreptau catre locul incidentului, in timp ce un nor de fum gros se ridica din carcasele celor doua aeonave. Channel 15 a declarat ca doi dintre angajatii sai, pilotul Craig Smith si jurnalistul Rick Krolak, se aflau la bordul elicopterului in momentul accidentului. La randul sau, Channel 3 a anuntat ca pilotul Scott Bowerbank si jurnalistul Jim Cox au decedat. "Nu exista supravietuitori", a afirmat la randul sau purtatorul de cuvant al politiei din Phoenix, Joel Tranter, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata nu departe de locul unde s-au prabusit elicopterele. Acesta nu a mentionat existenta vreunor victime la sol. Potrivit Channel 15, cele doua aeronave s-au prabusit intr-un parc din centrul orasului de 1,5 milioane de locuitori, al cincilea ca marime din Statele Unite. "Suntem zdrobiti", a afirmat o jurnalista de la Channel 15. Mai multi jurnalisti ai celor doua posturi de televiziune, care au continuat sa transmita in direct vineri dupa-amiaza, nu si-au putut stapani lacrimile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.