FC Vaslui - UTA
La finalul partidei de la Vaslui, 2-2 cu UTA, antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu, era dezamagit. "Imi este greu sa cred ca nu am castigat acest meci, pe care l-am avut in mana. Am pierdut doua puncte importante pentru mine
FC Vaslui - UTA
La finalul partidei de la Vaslui, 2-2 cu UTA, antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu, era dezamagit. "Imi este greu sa cred ca nu am castigat acest meci, pe care l-am avut in mana. Am pierdut doua puncte importante pentru mine si pentru echipa. Nu avem nici o scuza la acest semiesec", a declarat "Munti", care a mai acuzat lipsa de fairplay la primul gol al aradenilor: "Aveam un jucator cazut pe gazon, dar aradenii au continuat faza si au inscris, desi ar fi trebuit sa dea mingea afara. Oricum, ne-am crezut prea devreme invingatori si am facut pasul inapoi. Ne-a costat". Tehnicianul ardelenilor, Marius Lacatus, a precizat ca este multumit de echipa sa. "La 0-2 nu mai speram, dar baietii au dat dovada de spirit de luptatori si au intors rezultatul. Nu mai speram. Rezultatul este echitabil."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.