Politia sarba a arestat un barbat in varsta de 38 de ani, care a ucis noua persoane si a ranit grav alte doua in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Jabukovat, din apropiere de granita cu Romania. Nikola Radosavljevici a comis masacr

Politia sarba a arestat un barbat in varsta de 38 de ani, care a ucis noua persoane si a ranit grav alte doua in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Jabukovat, din apropiere de granita cu Romania. Nikola Radosavljevici a comis masacrul cu o pusca de vanatoare. El revenise cu o saptamana in urma in satul natal de la munca din Austria si de atunci se tot certa cu sotia. Vineri dimineata, dupa un scandal acasa, a plecat pe strazile orasului si a ucis mai multe persoane care i-au iesit in cale. Cum in Jabukovat locuiesc multi cetateni de nationalitate romana, este posibil ca victimele sa fie din randul acestora, dar nu exista inca o confirmare oficiala. Realitatea TV a difuzat imagini de la locul masacrului, iar in inregistrare putea fi auzita vocea unei femei care-si plangea, in romana, fiica ucisa de Radosavljevici. Acesta a fost arestat ieri dimineata intr-un cimitir. (M.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.