Incatusata  Caracteristica reumatismului este ca se furiseaza pe nesimtite - si, fara sa-ti dai seama, la un moment dat te pomenesti cu totul in posesiunea inamicului, care este acidul uric. Iata ce i s-a intamplat acestei doamne: "Am s
Incatusata  Caracteristica reumatismului este ca se furiseaza pe nesimtite - si, fara sa-ti dai seama, la un moment dat te pomenesti cu totul in posesiunea inamicului, care este acidul uric. Iata ce i s-a intamplat acestei doamne: "Am suferit pentru prima oara de reumatism acum zece ani", ne scrie ea. "A inceput in genunchiul stang si in glezna, care s-au umflat, iar durerile m-au silit sa merg schioapa si sa ma vait mereu. Apoi am simtit reumatismul in bratul drept, asa ca numai puteam dormi noaptea. Durerile au devenit din ce in ce mai violente si s-au transmis deodata la ceafa, umeri si spate. Atacurile dureroase durau de obiceiu trei pana la patru zile. Reumatismul devenise general si nu puteam ridica bratele fara sa gem. Am cumparat un flacon de Sels Kruschen, l-am luat si efectul lui m-a surprins. Durerile au incetat, energia mi-a revenit si acum lucrez cu mai multa putere." Sels Kruschen se vand in mai mult de 120 de tari si se pot obtine acum si in Romania la toate farmaciile si drogheriile cu pretul de 95 lei flaconul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.