In blugi esti adevarata/ Doamne, viata mea/ fata mea, iubirea vietii mele/ esti iubirea mea dintai/ ai talent si frumusete/ inima, inima mea!/ Ti-am dedicat o manea/ s-o asculti la telefon/ in tramvai si pe peron. Nu stiu altii cum sunt, dar mi

In blugi esti adevarata/ Doamne, viata mea/ fata mea, iubirea vietii mele/ esti iubirea mea dintai/ ai talent si frumusete/ inima, inima mea!/ Ti-am dedicat o manea/ s-o asculti la telefon/ in tramvai si pe peron. Nu stiu altii cum sunt, dar mie, hamster de Bucuresti, mi se ridica blana pana la cer cand merg pe strada sau cu mijloacele de transport in comun si sunt supus manelizarii fortate. Aia cu masini bengoase, care canta de obicei "Sunt seful vostru pana mor" si au numere de inmatriculare adecvate, adica SEF sau BOS, plimba maneaua data la maximum, cu geamurile larg deschise, sa nu care cumva sa ramana cineva necultivat. Dar nici nevoiasii nu sunt mai prejos la capitolul cu pricina. Cum au foarte mult timp liber si nici la strand nu au nevoie sa se duca vara, se dedica total promovarii manelei. Acasa isi proptesc boxele-n geam si cultiva tot cartierul. Nu doar in Bucuresti. Iar "sportul" asta a devenit deja national. Isi amaneteaza frigiderul, nevasta, puradelul sau fac un imprumut pe care-l platesc in urmatorii 10 ani din alocatia copilului si-si cumpara cele mai performante telefoane. Pentru ca au descoperit binefacerile tehnologiei moderne. Ele, telefoanele, sunt plimbate zilnic de la un capat la altul al Capitalei noastre europene, cu maneaua data tot la maximum. E adevarat ca nu sunt la fel de eficienti ca fratii lor mai instariti, dar isi fac treaba cu simt de raspundere.  Pentru cei care n-au cultura suburbana, recomand plimbari zilnice prin Bucuresti. Intr-o saptamana va puteti cultiva pentru tot restul vietii din repertoriul diversificat al telefoanelor bengoase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.