Un scriitor italian s-a decis sa faca naveta cu folos, scriind un roman pe telefonul mobil.

Robert Bernocco, specialist IT si scriitor, s-a hotarit sa profite de timpul pe care-l petrecea facind drumul de la si inspre munca. In doa
Un scriitor italian s-a decis sa faca naveta cu folos, scriind un roman pe telefonul mobil.

Robert Bernocco, specialist IT si scriitor, s-a hotarit sa profite de timpul pe care-l petrecea facind drumul de la si inspre munca. In doar 17 saptamini, italianul a reusit sa scrie un roman science fiction de 384 de pagini, folosindu-se de sistemul de tastare T9 de la telefonul Nokia.

Bernocco a scris romanul intitulat "Compagni di Viaggo" in italiana standard, fara a folosi sistemul de prescurtari specific SMS-urilor. Si-a impartit "manuscrisul" in paragrafe mai mici, le-a salvat pe telefon si apoi le-a transferat pe computer pentru a le edita. Romanul a fost publicat pe site-ul lulu.com, editura online din Canada, care da sansa oricui sa-si publice creatiile. "Compagni di Viaggio" , tradus in engleza cu titlul "Fellow Travelers", este disponibil pe site la pretul de 17,38 dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.