Tenismanul roman a avansat in sferturile turneului de la Umag.

Andrei Pavel a realizat cea mai buna performanta a sa la simplu in actuala editie a circuitului ATP, calificindu-se in sferturile de finala ale turneului de la Umag (Cr
Tenismanul roman a avansat in sferturile turneului de la Umag.

Andrei Pavel a realizat cea mai buna performanta a sa la simplu in actuala editie a circuitului ATP, calificindu-se in sferturile de finala ale turneului de la Umag (Croatia), dotat cu premii in valoarea de 353.000 de euro. Dupa ce in runda inaugurala furnizase surpriza intrecerii, eliminindu-l pe croatul Ivan Ljubicic, Pavel si-a continuat parcursul perfect, invingindu-l in turul doi pe olandezul Robin Haase, scor 7-5, 6-4.

Romanul va avea insa o misiune dificila in sferturi, unde il va infrunta pe al saptelea favorit al competitiei, italianul Filippo Volandri, cel care l-a eliminat pe Roger Federer la Masters-ul de la Roma. Chiar daca va pierde, Pavel nu va parasi turneul croat cu mina goala. El si-a asigurat obtinerea a 40 de puncte ATP, dar si a unui cec in valoare de 9.300 de euro.

Celalalt roman prezent in turneul de la Umag, Victor Hanescu, continua la rindul lui sa faca victime in Croatia. Desi a parasit intrecerea de simplu, fiind invins de argentinianul Berlocq, Hane s-a calificat in sferturi la dublu. Alaturi de Jean Claude Scherrer, romanul i-a invins in turul doi pe Dodig si Moser, scor 6-3, 1-6, 10-7. Cuplul Hanescu/Scherrer si-a asigurat cistigarea a opt puncte ATP si un cec de 2.900 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.