Atat Steaua Bucuresti cat si Zaglebie Lubin au invins in debutul campionatelor cu scor identic, 2-1. In ambele tabere optimismul este la el acasa. La fel ca si prudenta.  Componentii echipei Steaua Bucuresti vor pleca spre Polonia,

Atat Steaua Bucuresti cat si Zaglebie Lubin au invins in debutul campionatelor cu scor identic, 2-1. In ambele tabere optimismul este la el acasa. La fel ca si prudenta.  Componentii echipei Steaua Bucuresti vor pleca spre Polonia, pentru meciul cu Zaglebie Lubin, din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, luni, la ora 10.00, de pe Aeroportul Henri Coanda. Stelistii se vor caza la hotelul Qubus din localitatea Legnika, situata la 20 de km de Lubin. In aceeasi zi ei vor sustine antrenamentul oficial, de la ora 21.00. Intoarcerea in tara este prevazuta imediat dupa meci, jucatorii stelisti urmand sa soseasca miercuri dimineata, la ora 3.00, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, oras unde Steaua va intalni vineri formatia Farul, in etapa a II-a a Ligii I. Partida Zaglebie Lubin - Steaua, din prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa marti, in Polonia, de la ora 21.45. FARA TEAMA. Mijlocasul echipei Zaglebie, Michal Golinski, a declarat ca el si coechiperii sai nu se tem de Steaua in meciul de marti, din prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, adaugand ca este nevoie ca echipa din Lubin sa inscrie cel putin o data. "Vom face totul sa castigam. Nu ne este teama de Steaua. Vom lupta. Trebuie sa marcam cel putin un gol", a spus Golinski, citat de cotidianul Gazeta Wyborcza. Atacantul Dawid Plizga este optimist inaintea disputei cu Steaua. "Teoretic, Steaua este mai puternica, dar cred ca-i putem bate pe romani", a spus el. Antrenorul secund Rafal Ulatowski avertizeaza asupra faptului ca vicecampioana Romaniei nu va subestima formatia sa. "Stim totul despre Steaua, dar si Steaua stie totul despre noi. Cred ca Steaua va trata foarte serios meciul de marti. Ne trateaza cu respect, pentru ca meritam acest lucru", a comentat secundul polonez. Zaglebie Lubin a invins, vineri seara, pe teren propriu, formatia Widzew Lodz cu scorul de 2-1, goluri Nunes si Iwanski, in prima etapa a campionatului polonez.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.