Ce vor barbatii Cand cauti doar un "recipient", in loc de un suflet cald, risti sa-ti arzi la lumina lampii aripile de fluture... Femeile... Despre femei nu pot vorbi toti barbatii. Dar nici unii, nici altii nu au incetat sa viseze
Ce vor barbatii Cand cauti doar un "recipient", in loc de un suflet cald, risti sa-ti arzi la lumina lampii aripile de fluture... Femeile... Despre femei nu pot vorbi toti barbatii. Dar nici unii, nici altii nu au incetat sa viseze la jumatatea perfecta, chiar daca o cauta timp de o viata si nu o gasesc. E drept, unora le place cautarea aceasta mai mult decat altora, dar cine sta sa-i judece. Fiecare cu visul lui, nu-i asa? Un caz special, un barbat la 45 de ani, divortat. Viata l-a calit prin metode neconventionale, si de-a lungul ei a tot cautat un "recipient" spre care sa canalizeze ceea ce avea de oferit. Atat cat era...  Femeile au multe si exagerate fantezii cu privire la relatii si barbati, asa ca de multe ori a fost dezamagit, si de tot atatea ori a avut si noroc din punctul lui de vedere. "Recipientele" erau blonde, brunete, roscate, dar toate, aproape toate clipeau blond. Nici una n-a mai reusit sa imblanzeasca impulsivitatea inerenta a barbatului mereu preocupat, mereu framantat. Afaceri, bani, oameni importanti, tinea in mana lui atatea fraie, dar, desi se simtea permanent atras de femeile cu neputinta de cucerit, ii era imposibil sa lupte pentru vreuna dintre ele.    Spunea ca este ca un fluture atras de lumina lampii. Nedaruind nimic din partea umana, total necunoscuta lui, numita inima sau caldura sufleteasca, nici nu primea ceva. Se spune ca noi, oamenii, ramanem in viata prin ceea ce daruim, dar lumina acestui gand nu a ajuns niciodata la acest cuceritor de curte noua. Purta mereu o masca si il incerca teama de a avea o relatie matura. Iubirea este de multe ori plina de contradictii si dezacorduri. Lui de asta ii era teama. De unde sa stie un biet fluture amortit si copt la lumina noptilor pierdute cum sa ajunga sa se bucure de frumusetea clipelor petrecute alaturi de o femeie potrivita, chiar daca imposibil de cucerit sau abordat, daca nici macar nu facea o incercare? Cum sa descopere el miezul lor pur si scuturat de imperfectiunile vietii?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.