Prima editie
Recent, pe muntele cu acelasi nume a avut loc un festival "altfel" fata de ceea ce se petrece la noi in mod obisnuit. Formatiile calificate la sectiunea concurs au fost jurizate astfel: Locul III - Y-Grec, Locul II - Coroziv
Prima editie
Recent, pe muntele cu acelasi nume a avut loc un festival "altfel" fata de ceea ce se petrece la noi in mod obisnuit. Formatiile calificate la sectiunea concurs au fost jurizate astfel: Locul III - Y-Grec, Locul II - Coroziv si Locul I - Rock House, si toata lumea a fost de acord ca topul este corect! Iar despre cele intamplate, numai cuvinte de lauda. "Felicitari tuturor pentru prezenta, pentru atmosfera creata... si pentru intelegere... caci da... au fost si oarece probleme...  Organizarea a fost admirabila si jurizarea echitabila... Trupele straine invitate au fost fenomenale, au sunat perfect... mai ales Jazz Pistols, dar si Hiram Bullok, un mare entertainer... Cei de la Proconsul au sunat zid, cand s-au urcat pe scena parca s-a schimbat toata instalatia, totul suna clar si la locul lui... trupa chiar trebuie vazuta live pentru a putea pricepe cu ce se mananca... Toate formatiile profi au cantat exceptional si au sunat exceptional... De la noi, Midnight Expres, Prima Linie si Proconsul (in ordine alfabetica) au fost trupele care au impresionat cel mai tare, atat ca repertoriu, pregatire, prestatie si sonoritate personala, nu imitatii... Se cuvine laudat efortul extraordinar pe care Razvan Slama l-a depus in organizarea acestui eveniment. Jos palaria, Razvan! Pentru el si prietenii lui, numai respect!" Dar ce spune organizatorul? Ce-i mai greu dupa fest incepea€¦ fiindca de data asta trebuie sa ne apucam de urmatorul din timp... Deja ne gandim la "Aici Semenic!" editia a II-a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.