Campania pentru alegerile preliminare din cadrul partidelor americane pentru candidatura la presedintie capata accente penibile, desi se desfasoara pe una dintre cele mai la moda platforme: pe YouTube. Candidatilor democrati Barack Obama si Hillary Clinton le-au fost dedicate melodii de dragoste de catre fanii infocati, mai bine zis de fane infocate, care adopta si o costumatie foarte sumara pentru a-si exprima sentimentele in videoclipuri.

Obama Girl ii dedica melodia sa de dragoste, bineinteles, lui Barack Obama. Videoclipul incepe cu un discurs al candidatului la televizor, iar Obama Girl il suna pentru a-i spune ca l-a urmarit pe C-Span. Titlul este sugestiv: "I have a crush on Obama" ("Sint indragostita de Obama"), precum si versurile: "baby, esti cel mai bun", "imi place cind esti dur cu Hillary la dezbateri", "te ocupi de securitate la granita, hai sa rupem granitele dintre noi", "stii sa iubesti, dar si sa te bati". Concluzia fetei in costum de baie este evidenta: "pentru 2008, esti cel mai bun candidat".

Mai ciudat este videoclipul dedicat lui Hillary Clinton, tot de o fata care apare in tinuta sumara, Hott for Hill, pe numele sau. Versurile sint si mai sugestive: "I have a crush on a girl named Hill, but she’s not with me, she’s with a guy named Bill" ("Sint indragostita de o tipa pe nume Hill, dar ea nu e cu mine, e cu un tip numit Bill"). "Hillary, cred ca te vreau, cred ca am nevoie de tine" spune Hott for Hill, "sa punem o gagica fierbinte in Biroul Oval", care are, in opinia cintaretei, forme foarte frumoase si un ten de invidiat. Apogeul versurilor il reprezinta declaratia: "Stiu ca nu esti gay, dar sper sa fii bi".

Obama girl

Hott for Hill