Videoclipul saptamanii "Cine-ar vrea sa afle in ce zodie se afla Racul / Cum se-ajunge intr-o secunda in Cuba cu bacul / Si cu ce viteza ar trebui sa ne oprim, / Care-i antonimul la cuvantul sinonim? / Or mai bine-ar fi sa afli cum e gandit
Videoclipul saptamanii "Cine-ar vrea sa afle in ce zodie se afla Racul / Cum se-ajunge intr-o secunda in Cuba cu bacul / Si cu ce viteza ar trebui sa ne oprim, / Care-i antonimul la cuvantul sinonim? / Or mai bine-ar fi sa afli cum e gandit bine, / Daca nu gasesti raspuns, il gasesti la mine / Pentru ca deja sunt mica si am inteles, / La ce varsta am implinit trei ani. / Mama, ce succes!" Asa numara Cleopatra "Pana la unu", in videoclipul cu acelasi titlu. Muzica si versurile sunt semnate de nimeni altul decat tatal mini-vedetei, Pavel Stratan. Filmarile s-au facut intr-o singura zi, in Parcul Bazilescu din cartierul Bucurestii Noi, iar micuta nu-l mai asteapta pe Ghita la portita, ci doar trage dupa ea celebra valiza rosie, mai mare decat ea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.