Inter Milano Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu,  a semnat vineri seara, la ora 23:30, un contract pe o durata de cinci ani cu campioana Italiei, Inter Milano. Imediat dupa parafarea documentelor, Chivu s-a indreptat catre re
Inter Milano Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu,  a semnat vineri seara, la ora 23:30, un contract pe o durata de cinci ani cu campioana Italiei, Inter Milano. Imediat dupa parafarea documentelor, Chivu s-a indreptat catre restaurantul Pontaccio din districtul Brera pentru a lua masa cu directorul tehnic al Interului, Marco Branca. La cina au mai participat si impresarii sai, fratii Becali, dar si alti doi oficiali ai lui Inter, Piero Ausilio si vicedirectorul general Stefano Filucchi. "Inter e cea mai buna echipa din Italia. Sunt obosit din cauza calatoriei, dar sunt fericit sa fiu la Milano, in sfarsit. S-a terminat cum am vrut. De abia astept sa ma intalnesc cu presedintele Moratti", au fost primele cuvinte ale lui Chivu dupa sosirea la Milano. Dupa cina, Chivu s-a fotografiat cu tricoul Interului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.