Vicepresedintele american Dick Cheney a fost spitalizat sambata, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale de inlocuire a stimulatorului sau cardiac, a anuntat secretariatul sau. Cheney, in varsta de 66 de ani, are probleme cardiace si va
Vicepresedintele american Dick Cheney a fost spitalizat sambata, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale de inlocuire a stimulatorului sau cardiac, a anuntat secretariatul sau. Cheney, in varsta de 66 de ani, are probleme cardiace si va fi internat sambata dimineata la spitalul universitar George Washington, pentru a i se inlocui strimulatorul cardiac, pe care il poarta din iunie 2001, a precizat purtatorul sau de cuvant Megan McGinn. CARDIAC. Medicii lui Cheney au descoperit in iunie, in timpul unui examen medical de rutina, ca bateria stimulatorului cardiac nu mai corespunde si trebuie inlocuita. Potrivit secretariatului sau, operatia nu necesita anestezie generala. Cheney, care este una dintre personalitatile controversate ale administratiei George W. Bush, a suferit patru crize cardiace in perioada 1978-2000. In septembrie 2005, el a fost operat la Washington pentru un anevrism arterial la nivelul genunchiului drept si a genunchiului stang si a fost spitalizat pentru probleme respiratorii in ianuarie 2006.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.