Cartile vorbite continua sa suscite interesul publicului. Va propunem astazi trei titluri Humanitas Multimedia, in lectura a trei mari actori: George Ivascu, Marcel Iures si Victor Rebengiuc.   Accidentul Primul titlu pe care il recoman
Cartile vorbite continua sa suscite interesul publicului. Va propunem astazi trei titluri Humanitas Multimedia, in lectura a trei mari actori: George Ivascu, Marcel Iures si Victor Rebengiuc.   Accidentul Primul titlu pe care il recomandam este un "clasic": "Accidentul" lui Mihail Sebastian. Audiobook-ul este o editie prescurtata in lectura lui George Ivascu. "Ca un arc peste timp", spune Ivascu, "eu am debutat in filmul de televiziune Accidentul, cu rolul Gunter, si este ca o reintalnire care mi-a facut foarte bine sufleteste. Cred ca nimic nu e mai placut decat sa te convingi ca, in aceasta lume foarte informatizata, ascultand aceasta inregistrare, cand bunicii sau parintii iti spuneau povesti..."   Remember O editie deosebita este si "Remember" (Mateiu Caragiale), o editie integrala in lectura lui Marcel Iures. In lectura acestuia, opera lui Mateiu Caragiale devine si mai captivanta si te indeamna la reflectii indelungi. Audiobook-ul are o lungime de 50 de minute.   Hagi Tudose "...Hagiul se rostogoleste in pat. Prea e fericit. Nu poate dormi. Rade si ofteaza. E destept si viseaza. Ce vis! De nu s-ar sfarsi! Daca aci, in zaduf si intuneric, ar sta in picioare, si banii ar creste, ca o revarsare de apa, de la talpi in sus pana peste crestetul capului... Oh! Ce fericit ar fi Hagiul!" Oare cum s-ar auzi acestea in talmacirea lui Victor Rebengiuc?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.