"Calculatoristul" trupei Hi-Q are un blog chiar pe pagina web a trupei. In patru episoade, brunetul dezvaluie cateva din "lucrurile simple" care-i plac. "Nu te astepta la lucruri spectaculoase, dar ma gandeam sa ne cunoastem mai

  "Calculatoristul" trupei Hi-Q are un blog chiar pe pagina web a trupei. In patru episoade, brunetul dezvaluie cateva din "lucrurile simple" care-i plac. "Nu te astepta la lucruri spectaculoase, dar ma gandeam sa ne cunoastem mai bine", spune Florin Grozea (foto) in preambulul dezvaluirilor. Deci... "Dr Pepper la cutie.  Imi aminteste de prima mea vacanta in America, de Hollywood, Las Vegas, San Francisco. Cremsnitul facut de matusa Ancuta de la Mures. Cea mai buna prajitura ever (din engleza, «vreodata»)! Facuta de cea mai buna matusa. Plaja de la Olimp, in fata Hotelului Belvedere. Multe dintre cele mai frumoase amintiri ma leaga de acel loc. Rasaritul de soare. Simt ca traiesc. Schiul. Cel mai frumos sport, un sport nobil care nu este accesibil oricui, un mix de adrenalina, frica, efort fizic, aer curat. Serpentinele pe drumul spre Poiana Brasov. Copilarie, adolescenta, prima iubire, alegerile din a€™92. Pantofii sport (adidasii) albi. Fetele cu adidasi albi. Fetele. Logic! Aeroporturile si mancarea din avion. Minibarurile bine garnisite din camerele de hotel. Hotelurile (bune). Cu WiFi (retele de internet fara fir), desigur."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.