Fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN) Alexandru Radulescu a fost condamnat vineri de Tribunalul Dimbovita la 23 de ani de inchisoare pentru omor calificat.

El a fost acuzat de procurorii Directiei
Fostul presedinte al Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori (AFAN) Alexandru Radulescu a fost condamnat vineri de Tribunalul Dimbovita la 23 de ani de inchisoare pentru omor calificat.

El a fost acuzat de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) ca anul trecut, in 25 iunie, a impuscat mortal un tinar, in timp ce acesta se afla la scaldat. Alexandru Radulescu l-a ucis cu premeditare pe Constantin Radulescu, un tinar care se afla pe malul lacului din localitatea Vacaresti, administrat de fostul presedinte AFAN. Aflat sub influenta alcoolului, Alexandru Radulescu si-a descarcat arma de vinatoare in corpul tinarului de 29 de ani, care a fost grav ranit. Ulterior, acesta a murit pe patul de spital, in ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. Barbatul a fost supus mai multor interventii chirurgicale, care au avut ca scop indepartarea alicelor si incercarea de a-i reconstrui craniul. Sutele de alice care i-au perforat capul i-au provocat lui Constantin Radulescu o meningita puternica care i-a fost fatala.

Alexandru Radulescu a tras intii doua focuri pentru a-l ameninta pe Constantin Radulescu, cu scopul de a-l determina sa paraseasca lacul. "Inculpatul a izbit cu teava armei in plafonul autoturismului de mai multe ori, a incercat sa deschida usa din stinga fata, dupa care a actionat in vederea spargerii geamului portierei din stinga fata a autoturismului. Manifestarile violente ale inculpatului au culminat cu executarea unei trageri cu arma sa, de la aproximativ 50 cm, asupra partii vatamate, care se afla la volan", se arata in decizia tribunalului din iulie 2007.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.