Cel putin o persoana a fost ucisa si alte doua ranite sambata dimineata, dupa producerea unui accident intr-o uzina siderurgica dezafectata din Kladno, localitate situata la circa 30 de kilometri de Praga, au anuntat echipele de salvare. S

Cel putin o persoana a fost ucisa si alte doua ranite sambata dimineata, dupa producerea unui accident intr-o uzina siderurgica dezafectata din Kladno, localitate situata la circa 30 de kilometri de Praga, au anuntat echipele de salvare. SALVARE. Circa zece persoane se aflau in total sub daramaturi, iar bilantul accidentului risca sa creasca, a precizat purtatorul de cuvant al serviciilor de interventie, Nina Seblova, citata de agentia CTK si de lenta.ru. Mai multe echipe de salvare, ajutate de caini special dresati, au fost mobilizate la locul accidentului, ale carui cauze nu au fost identificate pentru moment.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.