Ce-o fi mai tare si mai tare? Sa fii fotbalist sau nevasta de fotbalist?

Cred ca sa fii nevasta de fotbalist, de vreme ce exista, pe Antena 1, o emisiune intitulata chiar „Neveste de fotbalisti".

Ultima oara cind am urmarit-o, protagonista era proaspata sotie a lui Helmuth Duckadam, Alexandra. Ea povestea despre cit de romantic e sotul ei, despre cum o trezeste dimineata cu cite o floare si despre cum o sicaneaza mereu cu dragalasenii din categoria „Ce grasa esti!".

Domnule, dar chiar sint romantici si tandri fotbalistii astia, nu gluma! Cred ca asa se explica si frenezia cu care isi creste, in ultima vreme, numarul de la sutien doamna Victoria Beckham, sotia lui David Beckham. Sigur sotul ei o trezeste in fiecare dimineata cu o cafea fierbinte si o floare proaspata, comandata de pe alt continent, dupa care ii susura la ureche un dulce si irezistibil compliment: „Ce sini mici ai!".

Cine-a zis ca nu mai exista trupa Talisman ar face bine sa ceara scuze. Talisman exista.

I-am vazut eu interpretind pe National TV, in cadrul programului de mare divertisment „Album national", un cintec care invita lumea sa ridice paharele sus si sa se veseleasca. Deci am impresia ca s-a intimplat in felul urmator: Talisman a oferit publicului, ani si ani, cintarea aia cu multe „laaaaacrimi", iar asta a atras destramarea trupei. Apoi, trupa s-a reinfiintat, intr-o formula putin diferita de prima si sub coordonarea atenta a unui psiholog. Care psiholog le-a zis asa: „Bai, ia nu mai cintati voi d-astea cu lacrimi si jale, ca gindirea negativa atrage necazurile, stiti foarte bine… Cintati ceva mai vesel, ca sa va mearga si voua mai bine, ca trupa!". Asa au facut, iar rezultatul l-am vazut eu pe National TV.