"Alb-visiniii" si-au prezentat oficial ieri ultimele achizitii: jucatorii brazilieni Elinton Andrade si Marcos Tamandare, Ovidiu Herea, de la FC National, si secretarul general Nae Manea.


George Copos i-a facut in cele din urma pe pl
"Alb-visiniii" si-au prezentat oficial ieri ultimele achizitii: jucatorii brazilieni Elinton Andrade si Marcos Tamandare, Ovidiu Herea, de la FC National, si secretarul general Nae Manea.


George Copos i-a facut in cele din urma pe plac lui Cristiano Bergodi si l-a adus in Giulesti pe Ovidiu Herea. "Ma bucur ca domnul Costi Iacov, presedintele lui FC National, a acceptat sa-l lase pe Herea la Rapid, chiar daca a avut pentru el o oferta de 2,5 milioane de euro din strainatate. S-a gandit insa la binele jucatorului, care are astfel ocazia sa lucreze din nou cu antrenorul care l-a promovat. Herea este si el tot un brazilian, ca Cesinha, Andrade si Tamandare, pentru ca este un jucator care poate face diferenta, doar ca el mai vorbeste si romaneste pe deasupra", l-a prezentat principalul actionar al gruparii de sub Podul Grant pe fotbalistul pentru care finantatorul Stelei, Gigi Becali, era dispus sa ofere 1,7 milioane de euro.


HOTARATI. "Nu mi-e frica de concurenta, pentru ca mi-am dorit intotdeauna sa joc la cel mai inalt nivel", a declarat Herea. Brazilienii Andrade si Tamandare, prezentati si ei ieri in cadrul aceleiasi conferinte de presa de la Hotelul Crowne Plaza, au ganduri mari cu Rapid, mai ales dupa ce au aflat despre "Samba do Rapid", unul dintre sloganurile preferate ale fanilor giulesteni. "Am fost foarte bine primiti aici, iar la finalul campionatului sper sa putem dansa impreuna samba", a spus Tamandare. Recent instalat in functia de secretar general al clubului, Nicolae Manea a spus: "Voi apara Rapidul cu toata fiinta mea. Nu vreau razboi cu nimeni, dar, daca vom fi atacati, voi riposta pe masura".



Corsicanua€™ l-a contrat pe Copos

Razboiul dintre fanii rapidisti si George Copos si-a consumat ieri un nou episod, Gigi Corsicanua€™ purtand un dialog aprins cu principalul finantator al gruparii de sub Podul Grant. "Noi suntem razboinici, nu cei de la Steaua, care sunt niste comunisti, sau de la Dinamo, care se dau spartani, dar am ripostat pentru ca nu ne mai regaseam in club. Acum e bine ca a venit Nae Manea", a intervenit presedintele Ligii suporterilor rapidisti in momentul in care Copos le cerea fanilor sa-si asume si ei anumite responsabilitati. "Gigi, multumeste-mi, ca ti-am dat ocazia sa vorbesti si tu in fata camerelor de luat vederi", l-a ironizat Copos pe Corsicanua€™. Cei doi si-au dat totusi mana la finalul conferintei de presa.



Atac la fratii Becali George Copos le-a spus ieri fanilor ca nu a reusit sa-l pastreze pe Iannis Zicu si a ratat transferul lui Florin Bratu din cauza impresarilor jucatorilor, fratii Victor si Giovani Becali: "Ni i-am dorit foarte mult, dar, din pacate, impresarii lor sunt sustinatorii altei echipe si i-au directionat intr-acolo". Zicu, care a jucat la Rapid in returul ultimei stagiuni, si Bratu, ultima oara la Valenciennes, au ajuns la Dinamo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.