Cristian si Andrei Bogdan, gemenii surzi in varsta de 4 ani, a caror poveste ati putut-o citi in Jurnalul National vor putea auzi din nou. Ministerul Sanatatii a pus la dispozitia familiei banii necesari pentru realizarea celor doua implanturi cohlea
Cristian si Andrei Bogdan, gemenii surzi in varsta de 4 ani, a caror poveste ati putut-o citi in Jurnalul National vor putea auzi din nou. Ministerul Sanatatii a pus la dispozitia familiei banii necesari pentru realizarea celor doua implanturi cohleare, iar programul destinat copiilor hipoacuzici s-a reluat. Marti, gemenii au fost operati, doctorii spunand ca in cateva luni micutii vor putea auzi primele sunete. "Chiar dupa cateva ore de la operatie copiii au inceput sa fie vioi, sa se joace la liftul din spital. Asteptam acum sa li se dea drumul treptat la senzorii implanturilor, pentru ca ei sa poata percepe zgomotele fara a suferi vreun soc", a spus tatal gemenilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.