Olimpian Ungherea a lansat "Dictionarul Explicativ Masonic", considerata cea mai mare opera de acest gen din literatura romana. Cartea a fost scrisa in cinci ani, fiind rezultatul multor nopti albe in care autorul a citit peste 100 de carti despre ma
Olimpian Ungherea a lansat "Dictionarul Explicativ Masonic", considerata cea mai mare opera de acest gen din literatura romana. Cartea a fost scrisa in cinci ani, fiind rezultatul multor nopti albe in care autorul a citit peste 100 de carti despre masonerie. Dictionarul a aparut din necesitatea de a lamuri atat ca masoneria nu este o structura diabolica, cat si pentru perfectionarea membrilor sai. Ungherea, purtatorul de cuvant al Ritului de York, a declarat ca "masoneria, pana acolo unde se poate, trebuie sa devina transparenta" si "este o stare de traire: o ai sau nu o ai. Masonii nu se fac, asa cum se faceau odata generalii la apelul de seara, masonii se nasc". Pentru lansarea acestei lucrari pe care autorul si-a facut-o cadou cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani, Jurnalul National il declara pe Olimpian Ungherea "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.