Aglomeratie mare joi seara in club Bamboo! Vedete din lumea fotbalului, afacerilor si modei au participat la lansarea noii colectii de rochii de seara a tinerei creatoare Mirela Popa. Au "driblat" sutienele, si-au centrat atentia si au dat cu capul i
Aglomeratie mare joi seara in club Bamboo! Vedete din lumea fotbalului, afacerilor si modei au participat la lansarea noii colectii de rochii de seara a tinerei creatoare Mirela Popa. Au "driblat" sutienele, si-au centrat atentia si au dat cu capul in lumina reflectoarelor nevestele de fotbalisti.


Cele zece rochii "Crystal Noir", realizate din materiale pretioase, accesorizate cu cristale Swarovski, au fost purtate nu de manechine profesioniste, ci de sotii si prietene ale fotbalistilor. Au fost licitate (nu fetele, ci tinutele), iar banii obtinuti vor fi donati unui centru de plasament din Sectorul 2.


PE CATWALK. Au defilat in calitate de model - unele dintre ele aflate pentru prima data in aceasta postura - Adriana Petrescu (sotia lui Dan Petrescu), Dana Gheorghe (iubita lui Bogdan Mara), Andreea Irian (prietena lui Lucian Burdujan), Alexandra Enachescu (prietena lui Cristi Pulhac) si Laura Rus (prietena lui Ciprian Vasilache). Ne-am intrebat care este legatura intre tanarul designer Mirela Popa si iubitele fotbalistilor. Ei bine, tot fotbalul, caci Mirela este prietena portarului Bogdan Stelea. "Moderatorul" licitatiei a fost Catalin Maruta, care a beneficiat de ajutorul Danei Savuica in comentarea fiecarei creatii vestimentare in parte. Acesta a facut un adevarat tur de forta pentru a ajunge la eveniment: a venit de la Costinesti imediat dupa terminarea emisiunii sale si a plecat inapoi la mare in aceeasi seara.


ROCHII DE MILIOANE. Maruta a facut un adevarat show, animand licitatia si determinandu-i pe cei prezenti sa scoata cat mai multi bani din buzunare si portofele pentru a cumpara operele creatoarei. Si nu s-au zgarcit stiind ca banii vor ajunge la copiii nevoiasi.

Prigoana a cumparat cea de-a doua tinuta purtata de Dana Gheorghe cu suma de 3.000 euro, invingandu-l pe iubitul acesteia, Bogdan Mara. Una dintre tinutele purtate de Andreea Irian a fost achizitionata cu 1.500 euro de Bogdan Stelea, iar o alta rochie, purtata de Laura Rus, a fost adjudecata cu 1.400 euro de handbalistul Nationalei Rares Jurca. Rochiile purtate de Alexandra Enachescu au fost achizitionate de un elvetian pe nume Frank (1.000 euro) si de Bogdan Mara (1.000 euro). Iubitul ei, Cristi Pulhac, n-a putut s-o vada pe catwalk, deoarece era in cantonament.

Chiar daca nu au licitat, ci doar au comentat cele intamplate la fata locului, creatorii de moda au raspuns si ei prezent invitatiei: Catalin Botezatu, Mihai si Iulia Albu, Adina Buzatu si Nora Balanica au urmarit cu atentie show-ul.     


Cea mai!

Cea mai disputata rochie a fost prima tinuta purtata de Adriana Petrescu, pentru care s-au batut la licitatie Silviu Prigoana, Bogdan Mara si, evident, Dan Petrescu. Acesta din urma a pus mana si pe fata, si pe rochie, contra sumei de 4.000 euro. Se pare ca Dan a tinut neaparat sa-i cumpere Adrianei rochia neagra care i s-a potrivit ca turnata. Cei doi par mai indragostiti ca oricand si, cu exceptia momentelor in care Adriana a urcat pe scena, au stat nedezlipiti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.