Otelul si Gloria Bistrita au ajuns la ora adevarului in Cupa UEFA Intertoto. Ele vor disputa astazi prima din cele doua batalii cu Trabzonspor, respectiv Atletico Madrid, pentru accederea in Cupa UEFA.


La Galati, dupa eliminarea bos
Otelul si Gloria Bistrita au ajuns la ora adevarului in Cupa UEFA Intertoto. Ele vor disputa astazi prima din cele doua batalii cu Trabzonspor, respectiv Atletico Madrid, pentru accederea in Cupa UEFA.


La Galati, dupa eliminarea bosniacilor de la Slavija Sarajevo, trupa lui Petre Grigoras va incerca sa rapuna a patra forta din fotbalul turcesc, Trabzonspor. Otelul - Trabzonspor este programat de la ora 18:00 si va fi transmis in direct de Telesport.  


OPTIMISM. "Fara discutie turcii sunt favoriti, insa avem sansa noastra si ne-o vom juca pana la capat. Pana la urma, nu jucam cu nationala Braziliei", a declarat antrenorul Otelului, Petre Grigoras. De partea cealalta, turcii de la Trabzonspor au sosit vineri la Galati fara cinci jucatori, Daouda Jabi, Jefferson, Risp, Musa si Ergin Keles. Jabi nu a fost inclus in lot deoarece este in urma cu pregatirea, iar ceilalti patru jucatori lipsesc din cauza unor accidentari. Capitanul turcilor, Huseyin Cimsir, a afirmat ca vrea un rezultat bun la Galati. "Calitatea noastra este evidenta, la fel si cea a adversarilor nostri. Vrem sa jucam un fotbal bun si sa ne calificam, pentru a arata ca suntem pregatiti pentru campionatul intern si pentru a ajunge in Cupa UEFA." Vicepresedintele clubului Trabzonspor, Hasim Sayitoglu, a fost mult mai direct: "Vrem sa invingem Otelul Galati si acolo, si aici, si sa ajungem in Cupa UEFA". Una dintre vedetele echipei pregatite de Zyia Dogan, internationalul din Guineea, Yattara a spus ca "Trabzon va obtine rezultatul dorit la Galati".


ECHIPE PROBABILE:


Otelul: Gribauskas - Giurgiu, Sarghi, Nogo, Semeghin - Gado, G. Paraschiv, Szekely, Kim - E. Jula, D. Stan. Antrenor: Petre Grigoras

Tranbzonspor: Ahmet Sahin - Ferhat, Cagdas, Tayfun Cora, Celaleddin - Ayman, Huseyin Cimsir, Serkan - Gokdeniz, Bulut, Yattara. Antrenor: Ziya Dogan.

Arbitri: Cesar Fernandez - Jesus Guadamuro, Jose Miranda (Spania)



Obstacolul Atletico

Adversara Gloriei din partida programata de la ora 17:00, in direct tot pe Telesport, Atletico Madrid a ajuns ieri la Bistrita, delegatia spaniola ocupand tot Hotelul Coroana de Aur. La plecarea de pe aeroportul din Madrid, ibericii au fost martorii unui incident in care a fost implicat un barbat de culoare, care a fost vazut de agentii de politie plimbandu-se in zona cu un cutit in mana. Incercand sa-l prinda, politistii au tras doua focuri de arma in aer, dar cand au vazut ca individul nu se preda, l-au impuscat in picior si in zona toracelui. Jucatorii lui Atletico au fost nevoiti sa-si ia bagajele din autocar si sa intre in aeroport pe la sosiri, nu pe la plecari. Conform presei portugheze, Atletico este foarte aproape de a-l aduce la Madrid pe vedeta Benficai Lisabona, Simao Sabrosa. Cele doua cluburi par sa fi ajuns la un acord, iar Simao va primi un salariu anual de 2,5 milioane de euro.  


ECHIPE PROBABILE:


Gloria: Albut - D. Toma, Abrudan, S. Costea, Dobre - Sepsi, Frasinescu, Nalati, Coroian - Zaharia, Tilinca. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

Atletico: Leo Franco - Seitaridis, Perea, Eller, A. Lopez - Maxi Rodriguez, Maniche, Luccin, M. Petrov - Raul Garcia, Mista. Antrenor: Javier Aguirre

Arbitri: Nicola Rizzoli - Renato Faverani, Gianantonio Pugiotto (Italia)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.