ILEGAL. Imigrantii stabiliti legal in Suedia, printre care si cetateni ai Uniunii Europene, nu pot folosi cartile de identitate in locul pasapoartelor atunci cand incearca sa utilizeze carti de credit, sa cumpere terenuri sau sa isi doved
  ILEGAL. Imigrantii stabiliti legal in Suedia, printre care si cetateni ai Uniunii Europene, nu pot folosi cartile de identitate in locul pasapoartelor atunci cand incearca sa utilizeze carti de credit, sa cumpere terenuri sau sa isi dovedeasca varsta, relateaza cotidianul The Local, citat de Mediafax. Aceasta contravine prevederilor Comisiei Europene, potrivit carora cartile de identitate europene si pasapoartele ar trebui sa fie acceptate "de toata lumea, inclusiv de entitati publice si private". PRIMA DOAMNA, LA PUTERE. Prima doamna a Argentinei si-a lansat campania electorala cu ajutorul careia spera sa devina prima femeie presedinte din istoria tarii. Daca demersul sau va fi un succes, Cristina Fernandez de Kirchner i-ar succeda chiar sotului ei, Nestor, in functia suprema. Cristina Fernandez de Kirchner le promite argentinienilor o politica echilibrata intre schimbare si continuitate, reducerea somajului si eradicarea saraciei.  SUA. Presedintele SUA, George W. Bush, va fi supus astazi unei colonoscopii. In timpul interventiei, atributiile de lider vor fi transferate temporar vicepresedintelui Dick Cheney, a anuntat ieri Casa Alba.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.