Revista americana "Forbes" a desemnat-o pe fosta logodnica a "micutului" Titanic Leonardo Di Caprio, drept cel mai bine platit (top)model.   UN CORP DE 8 CIFRE. Caci dincolo de ofuscarea, mai mult sau mai putin justificata, a variilor organ
Revista americana "Forbes" a desemnat-o pe fosta logodnica a "micutului" Titanic Leonardo Di Caprio, drept cel mai bine platit (top)model.   UN CORP DE 8 CIFRE. Caci dincolo de ofuscarea, mai mult sau mai putin justificata, a variilor organizatii feministe, un manechin tot asta e: un umeras, uneori chiar dragalas (rima imperecheata!), de plimbat toale pe la nasul unora pentru care a nu fi trendy e motiv suficient de sinucidere. Asfel, pentru postura de "umerasul anului" la capitolul avere, distinsa duduie fara legatura probabil cu baletul omonim a lui Adam Adolphe, le-a surclasat pe mai varstnicele ei rivale Kate Moss si Heidi Klum, cistigand nu mai putin de 33 de milioane de dolari in ultimul an. "Explicatia e insa una simpla", declara "Forbes". "Are contracte de publicitate mai multe decat orice alt manechin". Iar Victoria's Secret, Apple, Dolce & Gabbana sau Roberto Cavalli sunt pe lista "victimelor" modelului de 26 de ani.     CONCURENTA. A doua pe lista "Forbes", Kate Moss (33 de ani), se claseata la mare distanta, cu doar 9 milioane de dolari, mai ales datorita liniei vestimentare recent lansata si contractelor cu Stella McCartney si compania italiana de echipament sportiv Belstaff. Heidi Klum, care la 34 ani se incapataneaza sa nu fie de pe acum "o fosta", a adunat in ultimul an 8 milioane de dolari ca purtator de cuvant al Victoria's Secret si realizator al emisiuni Bravo "Project Runaway".   Alte doua modele de la Victoria's Secret, Adriana Lima and Alessandra Ambrosio, isi disputa locurile 4 si 5, cu 6 milioane de dolari. Topul continua cu Carolyn Murphy (5 milioane $), Natalia Vodianova (4.5 milioane $), Karolina Kurkova and Daria Werbowy (3.5 milioane $), Gemma Ward (3 milioane $), Liya Kebede (2.5 milioane $), Hilary Rhoda and Shalom Harlow (2 milioane $), Doutzen Kroes si Jessica Stam (1.5 milioane $). In alcatuirea clasamentului revista "Forbes" precizeaza ca a tinut cont si de activitatea efectiva sau de prezenta mediatica a manechinelor selectionate, dar si de parerea specialistilor din lumea modei. Caci, vorba americanului, once an umeras, allways an umeras!  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.