Doua fete de 12 si 15 ani din localitatea ieseana Zanea au fost impuscate cu gloante de cauciuc, ieri, de politisti, dupa ce au aruncat cu pietre in masina oamenilor legii, acestia aflandu-se in cautarea unor persoane pe numele carora fusesera emise
Doua fete de 12 si 15 ani din localitatea ieseana Zanea au fost impuscate cu gloante de cauciuc, ieri, de politisti, dupa ce au aruncat cu pietre in masina oamenilor legii, acestia aflandu-se in cautarea unor persoane pe numele carora fusesera emise mandate de arestare.     ACTIUNE. Peste 120 de politisti au descins in forta ieri-dimineata in Zanea  pentru a gasi mai multe persoane care erau cautate pentru inselaciuni, furturi si talharii. Actiunea a degenerat intr-o incaierare cu rudele celor cautati, politistii sustinand ca au tras cu gloante de cauciuc dupa ce au fost raniti, transmite Mediafax. Fetele au fost impuscate in bazin si respectiv bratul stang de catre politisti. "Acestea, precum si rude ale celor cautati aruncau cu pietre intr-o masina de interventie, careia i-au spart parbrizul. Politistii au executat doar focuri de avertisment pentru a-i calma", a declarat comisarul-sef Liviu Zanfirescu, seful Politiei Iasi. Acesta sustine ca fetele au fost impuscate "din greseala" si ca, la randul lor, mai multi politisti au fost raniti usor in incaierare. Rudele celor cautati au mers la Iasi pentru a protesta in fata sediului Politiei fata de actiunea oamenilor legii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.