Campionii au incheiat stagiul de pregatire austriac aseara, o data cu disputarea finalei turneului amical de la Zell am See, in compania turcilor de la Besiktas Istanbul. "Un stagiu util, in care m-au multumit toti jucatorii", a concluzionat antrenorul Mircea Rednic.


DISTRACTIE. "Cainii" si-au facut incalzirea pentru disputa cu "vulturii" in compania amatorilor din Flachau, gazdele dinamovistilor pe perioada pentrecuta in Austria. La fel ca in fata celorlalti amatori, de la Bischofshofen, tehnicianul dinamovist a trimis in teren o echipa fara majoritatea titularilor, scorul final, 14-0, intregind atmosfera de picnic. Golurile au fost marcate de pustii lui Rednic, Liviu Ganea (5-foto), Chiacu (4), Predescu (3) si Musat, pe langa acestia mai inscriind Oprita. "Puteam sa intru si eu, cu piciorul in ghips", a glumit la final directorul general, Cristi Borcea. In schimb, tehnicianul "cainilor" a spus ca greul abia incepe: "Stagiul m-a multumit. Au fost si nereusite, dar putine. Plusurile conteaza, si au fost multe. Acum nu ne gandim decat la Supercupa cu Rapid, la Liga Campionilor, la campionat si la Cupa Romaniei. Va fi un sezon foarte greu".


POLEMICA. Dupa ce George Copos i-a transmis sa-si vada de buteliile lui, Cristi Borcea i-a raspuns principalului actionar rapidist. "Copos, cand e de incasat, incaseaza, dar cand e de platit platesc altii. Ar trebui sa vorbeasca mai putin, pentru ca este singurul om care a castigat bani din fotbal si a bagat foarte putin. Ar trebui sa faca mai mult, pentru ca, daca nu era Rapidul, nu se auzea de el", a declarat oficialul dinamovist. Ros-albii vor reveni in tara in cursul zilei de azi, iar de luni vor intra in cantonament pentru Supercupa cu Rapid.