Revista Self din China a avut o initiativa insolita: sa afle care este barbatul cel mai dorit de femei pentru a avea un copil. Concluzia: chinezoaicele vor americani cu bani.     Pentru a rezolva aceasta curiozitate s-a apelat la inst
Revista Self din China a avut o initiativa insolita: sa afle care este barbatul cel mai dorit de femei pentru a avea un copil. Concluzia: chinezoaicele vor americani cu bani.     Pentru a rezolva aceasta curiozitate s-a apelat la instrumente sociologice. Un sondaj, chestionare si un lot de aproximativ 1.000 de femei cu varste intre 25 si 35 de ani din 15 orase din China. Cele o mie de femei au primit o lista cu zece personaje celebre in diferite domenii: staruri de cinema, atleti medaliati, oameni de afaceri reputati... Argumente. La lista cu celebritati masculine a fost anexata o alta cu cateva intrebari, printre care una mai deosebita: de la care dintre cei zece "celebri" ar vrea sa primeasca sperma pentru a concepe un copil. Lista cu masculii celebri nu s-a limitat la o simpla insirare de nume, ci a continut "argumente" tari din cariera fiecaruia. Si se pare ca tocmai aceste "argumente" au produs surprize. Astfel, multe personalitati din spatiul asiatic au fost surclasate de magnatul american Bill Gates, posesorul unei averi fabuloase a carei dimensiune nici macar sistemele cele mai performante nu sunt capabile sa o stabileasca exact.     CV-URI CELEBRE. Iata si lista masculilor cei mai ravniti de chinezoaice: 1. Andy Lau - star de cinema, protagonist in peliculele "Afaceri infernale", "Casa sabiilor zburatoare"; 2. Bill Gates, magnat, fondatorul imperiului Microsoft; 3. Takeshi Kaneshiro, supranumit, pentru imaginea sa romantico-rebela, un "Johnny Deep" al Asiei; 4. Liu Xiang, atlet chinez in varsta de 21 de ani, medaliat cu aur la Olimpiada de la Atena in proba de 110 m garduri; 5. David Beckham, singurul englez care a inscris la trei Cupe Mondiale diferite si cel de-al noualea jucator din istoria Cupei Mondiale marcator de doua ori din lovituri libere directe; 6. Li Ka-shing, poreclit in China "Superman", care are ca tinta cucerirea lumii cu telefonia multimedia; 7. Tony Leung, gratulat de critica "actor de compozitie" pentru rolurile din capodoperele "Odiseea chinezeasca", "Chungking Express"; 8. Louis Koo, vedeta de televiziune si apoi indragit star de cinema in pelicule cum ar fi "Alegerea"; 9. Lee-hom Wang, cantaret taiwanez, compozitor si autor a numeroase albume; 10. Brad Pitt, actor renumit, cotat la ora actuala unul dintre cei mai sexy barbati din lume. Asadar, femeile vor sa aiba copii cu barbati care au cariere de invidiat, care au succes la femei, sunt aratosi...     BANII. Dar ce cauta in acest tablou Bill Gates, care n-are mai nimic din aceste atuuri, in schimb are unul care le darame toate celelalte: banii. L-am consultat pe conf. dr Daniel Popescu spre a afla care este mecanismul care functioneaza in aceasta poveste. "Unul etern: femeia vrea certitudini pentru ea si mai ales pentru copil. Dupa ce a pus la punct acest confort, vine restul. Si apoi sa fim obiectivi: primul loc in topul preferintelor exprimate de chinezoice este, totusi, Andy Lau, 46 de ani, unul dintre cei patru regi ai muzicii pop din Asia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.