Daniel Buzdugan si Mihai Morar si-au scos invitatii la gratar joi seara la Snagov. Special pentru acest eveniment a fost infiintata cursa numita Rata deMenta. Care n-a fost "deMenta", ci... defecta. Mai precis, s-a stricat chiar in fata Casei Presei
Daniel Buzdugan si Mihai Morar si-au scos invitatii la gratar joi seara la Snagov. Special pentru acest eveniment a fost infiintata cursa numita Rata deMenta. Care n-a fost "deMenta", ci... defecta. Mai precis, s-a stricat chiar in fata Casei Presei Libere, de unde trebuia sa "pescuiasca" ziaristii. Scopul adunarii a fost, de fapt, lansarea CD-ului "Hituri demente", interpretate de Buzdugan si de Morar, dar si un pretext pentru plecarea lor in concediu. Pe langa noul album, cei doi au distribuit "pilula dementa", care se administreaza numai la recomandarea Radio 21 si Roton. Contine: umor, pozne si bascalie. Cale de administrare: audio. "A se citi prospectul inainte de folosire. A nu se lasa la indemana normalilor. Supradozajul duce la dezvoltarea excesiva a simtului umorului", spun protagonistii.


Piscina de la fata locului a ramas nefolosita, invitatii preferand sa joace tenis de masa. Mihai Gadea a facut echipa cu Dan Capatos, iar Mihai Morar cu Ion Craciunescu. Primii au castigat detasat, fiindca "Gadea le da invartite", s-a plans Morar. La simplu, Capatos i-a scos lui Craciunescu tenisul din cap. L-a batut la seturi de i-a sarit camasa din pantaloni.  


COADA LA HONORIUS. A mai fost prezenta familia Prigoana, cu Silviu Prigoana, "DJ Plici" la butoane. Fiul sau cel mare a facut deliciul invitatilor, plimbandu-i pe rand cu bijuteria sa de Lamborgini negru. Printre primii care si-au spus rugaciunea inainte de a urca in dreapta lui Honorius au fost Morar si Buzdugan. Ceilalti au asteptat frumos la coada ca niste copii de la tara care se dau pentru prima data in masinute


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.