Un show cu sute de participanti este pus in scena, din 22 iulie, la ANTENA 1 si va fi difuzat in fiecare duminica, de la ora 20:30. Ideea emisiunii "Go" ii apartine lui Dan Negru, iar show-ul se anunta a fi inca un mare succes marca ANTENA 1.


"Go" reuneste proprietari de masini foarte vechi din toata tara, care participa la concurs insotiti de familie. Dupa ce sunt supusi unor probe spectaculoase, cativa bravi competitori raman in finala si au sansa sa-si schimbe masina veche cu una noua.


Regulament. Cei care se califica pe locurile urmatoare pot da, in schimbul unor obiecte de firma nou-noute, vechituri din casa, dar care musai trebuie aduse in platoul emisiunii.


Nu mai putin de 40 de masini vechi, pline cu lucruri vechi (de la scaune, frigidere, ceasuri la geamantane si oale), alaturi de proprietari si sustinatorii acestora (familie, prieteni, colegi) s-au aliniat cu pancarde si stegulete pentru prima proba a concursului. Agentul special, o adevarata zana a soselelor, adica o domnitoara frumoasa si cu mult sex-appeal, are un rol primordial in viata concurentilor: ea va fi cea care va invarti "volanul" norocului, adica volanul care ii va elimina sau pastra in competitie pe cei 40 de concurenti. "Multe probe, multa distractie, multe posibilitati de castig si, nu in ultimul rand, multe sanse, fiindca intotdeauna oferim si a doua sansa concurentilor care pierd", declara prezentatorul show-ului, Dan Negru.