ROM-ANTIQUE. Vrei sa oferi cadouri rafinate de sarbatori? Esti colectionar de arta? Esti iubitor de frumos? Vrei sa-ti decorezi casa in stil clasic? Cea de-a XVIII-a editie a TARGULUI ANTICARILOR va avea loc sambata-duminica, 3 si 4 d

ROM-ANTIQUE. Vrei sa oferi cadouri rafinate de sarbatori? Esti colectionar de arta? Esti iubitor de frumos? Vrei sa-ti decorezi casa in stil clasic? Cea de-a XVIII-a editie a TARGULUI ANTICARILOR va avea loc sambata-duminica, 3 si 4 decembrie, intre orele 10:00-18:00, la World Trade Plaza Sofitel si va reuni peste 60 de anticari din Bucuresti si din provincie, care vad in aceasta manifestare ocazia de a se face mai bine cunoscuti pe o piata, astazi deosebit de activa, a obiectelor de arta si mobilierului de la sfarsitul secolului al XIX-lea, inceputul secolului al XX-lea.

MARTIN. Clubul Studio Martin s-a redeschis si a invitat in primele seri cei mai tari DJ din tara si cele mai in voga formatii. Astazi, 2 decembrie, este ""noaptea rezidentilor"" si mixeaza DJ Rhadoo, Demos, Pedro, Vania, Kozonac, Subformed si Dobrica (Suie). Sambata, 3 decembrie, invitati sunt John Graham-Quiver. Duminica, 4 decembrie, de la ora 20:00, va avea loc o cantare Shukar Collective. Pretul unui bilet este de 20 lei noi. Shukarii: Vlaicu Gocea, Dan Handrabur, Tamango, DJ Vasile si Marius Matesan, ne vor incanta cu muzica lor electro, deosebita prin interventiile de la linguri si voce ale lui Tamango, vioara lui Dan sau efectele facute de DJ Vasile. (M.N.)
UNDER. Clubul Underworld nu asteapta week-end-ul pentru inceperea petrecerilor. In aceasta saptamana readuce pe scena formatia Spook. Concertul va avea loc miercuri,
7 decembire, de la ora 21:00. In aceeasi seara va concerta si formatia H8. Ambele trupe promoveaza stilul punk, dar si pe cel rock si hard core. (M.N.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.