Atat timp cat gradul de ocupare este mare, hotelierii de pe Litoralul romanesc nu vor scadea preturile, a anuntat ieri ministrul Turismului, Ovidiu Silaghi, incriminand initiativa bulgarilor de a scadea cu pana la jumatate preturile. "Nu vad de ce Ro
Atat timp cat gradul de ocupare este mare, hotelierii de pe Litoralul romanesc nu vor scadea preturile, a anuntat ieri ministrul Turismului, Ovidiu Silaghi, incriminand initiativa bulgarilor de a scadea cu pana la jumatate preturile. "Nu vad de ce Romania trebuie sa scada preturile, in conditiile in care turistii vin in numar foarte mare pe Litoral. Parerea mea este ca bulgarii practica preturi de dumping", a declarat Silaghi, pentru NewsIn.
Peste 80.000 de turisti au venit pe Litoral in ultima saptamana, cele mai aglomerate statiuni fiind Costinesti, cu 18.370 de turisti, Neptun cu 18.079 de turisti, Mamaia cu 16.377 de turisti si Eforie cu 14.456 de turisti.
Dintre acestia, aproape 10.000 de turisti sunt straini, cei mai multi petrecandu-si sejurul in statiunile Mamaia, Neptun si Eforie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.