Joi dimineata, in regiunea Csongrad, un autocar inmatriculat in Cehia care avea la bord 35 de turisti si doi soferi a intrat in coliziune cu un camion - platforma care transporta autoturisme. In urma coliziunii sapte turisti au deced

Joi dimineata, in regiunea Csongrad, un autocar inmatriculat in Cehia care avea la bord 35 de turisti si doi soferi a intrat in coliziune cu un camion - platforma care transporta autoturisme. In urma coliziunii sapte turisti au decedat si 16 au fost raniti, precizeaza ryan.ru. Accidentul s-a produs in apropierea de Mako, in sudul Ungariei, in primele ore ale diminetii. Datorita impactului autocarul s-a rasturnat pe calea ferata. Soferul camionului si sase turisti au murit pe loc, in timp ce trei persoane au suferit rani grave, alti 13 pasageri fiind raniti usor. La locul accidentului s-au deplasat ofiteri de politie romani, iar o macara incearca sa inlature autocarul de pe linia ferata. Drumul national 43 care face legatura intre Szeged si granita cu Romania a fost inchis, traficul in ambele sensuri fiind blocat. De aemenea traficul feroviar a fost interrupt. Circulatia rutiera a fost reluata abia in jurul orei 11.00. Autoritatile au demarat o ancheta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.