Vicecampioana a incheiat cu o remiza, 1-1 cu Willem II Tilburg, stagiul din Olanda. Ros-albastrii au revenit ieri in Bucuresti, iar diseara, de la ora 20:30, in Ghencea, vor intalni pe Charleroi cu prilejul prezentarii lotului.     Antr
Vicecampioana a incheiat cu o remiza, 1-1 cu Willem II Tilburg, stagiul din Olanda. Ros-albastrii au revenit ieri in Bucuresti, iar diseara, de la ora 20:30, in Ghencea, vor intalni pe Charleroi cu prilejul prezentarii lotului.     Antrenorul Gica Hagi a incercat din nou o formula de joc schimbata. In fata celor de la Willem II, pe un stadion populat de 2.000 de spectatori, intre care cateva sute de romani, ros-albastrii au aparut cu urmatorul "11": Vatca - P. Marin, E. Baciu, Golanski, Nesu - Badoi, Lovin, Bostina, G. Coman - Gurita, V. Iacob.     SUPARAT. Steaua a evoluat slab in prima repriza, enervandu-l pe Hagi. "Nu sunt nemultumit de rezultat cat de atitudinea unor jucatori. Pentru unii, acest meci a fost ca un test", a declarat Regele dupa meci. Olandezii au deschis scorul in minutul 24, prin Newedal, dupa ce in minutul 19 lovisera transversala portii lui Vatca. Polonezul Golanski a parasit terenul accidentat (a€™38), insa el va fi apt pentru confruntarea din aceasta seara, cu Charleroi. Dupa pauza, Hagi i-a aruncat in joc pe Dica, Neaga, Croitoru si pe juniorul-debutant Alexandru Iacob, iar Steaua a inceput sa preseze. Egalarea a survenit in minutul 80, cand Nesu a reluat in plasa dupa ce portarul olandez se opusese unei actiuni a lui Neaga.     Prezentare Steaua isi va prezenta in aceasta seara, pe arena din Ghencea, lotul pentru sezonul 2007-2008. Incepand cu ora 19:00 va avea loc un spectacol, care va cuprinde si trecerea in revista a jucatorilor si antrenorilor. De la ora 20:30, trupa lui Gica Hagi va disputa meciul amical contra echipei belgiene Charleroi. Cu acest prilej, fanii vor avea ocazia sa vada la lucru noile achizitii: Vatca, Emeghara, Golanski, Badoi, Neaga, Bicfalvi si Alexandru Iacob.     Probleme Conform cotidianului portughez Oa€™Jogo, atacantul pentru care Steaua negociaza cu Belenenses, Dady, are probleme de sanatate. Fotbalistul originar din Insulele Capului Verde sufera de o tendinita la aductorul piciorului stang, din cauza careia s-a antrenat separat in ulti-mele zile. Deoarece jucatorul a fortat, afectiunea s-a agravat si s-a transformat in pubalgie, lucru care poate duce la efectuarea unei interventii chirurgicale. "Va trebui sa luam o decizie rapida, pentru ca ne confruntam cu aceasta situatie de la finalul sezonului si desi tratamentul l-a ajutat, acum, din cauza efortului, lucru-rile s-au agravat", a declarat medicul lui Belenenses, Rui Miller.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.