Actrita si regizoarea chinezoaica Xu Jinglei a devenit cel mai citit blogger din lume, dupa ce jurnalul ei online a inregistrat 100 de milioane de vizitatori in decurs de 600 de zile, informeaza Beijing News.  SERIOZITATE. Xu, care are

Actrita si regizoarea chinezoaica Xu Jinglei a devenit cel mai citit blogger din lume, dupa ce jurnalul ei online a inregistrat 100 de milioane de vizitatori in decurs de 600 de zile, informeaza Beijing News.  SERIOZITATE. Xu, care are o reputatie construita pe integritate si intelectualitate, a atras acest numar mare de vizitatori fara sa scrie despre sex sau povesti siropoase, ci concentrandu-si insemnarile pe viata si munca sa zilnica. Recordul de 100 de milioane de vizitatori a fost atins in 12 iulie, conform datelor relevate dewww.sina.com.cn, un site chinezesc care furnizeaza servicii de blogging pentru multe celebritati chinezesti, printre care se numara si Xu. Actrita si-a lansat blogul in octombrie 2005 si a publicat o carte cu materialele de pe acesta in martie 2006. Xu, in varsta de 33 de ani, a selectat 20 dintre persoanele care ii comenteaza insemnarile si le-a invitat la petrecerea prin care celebreaza acest succes online. Chinezoaica s-a bucurat de recunoastere internationala in 2004, cand a castigat premiul "cel mai bun regizor" la San Sebastian International Film Festival din Spania cu filmul "Letter From An Unknown Woman".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.