Ruben Martin Pulido va evolua in urmatoarele doua sezoane la Almeria, echipa nou-promovata in Primera Division, dupa ce a fost aproape de a ajunge la vicecampioana Romaniei, Steaua Bucuresti, informeaza AS.  COMISIONUL. Pulido, in varsta

Ruben Martin Pulido va evolua in urmatoarele doua sezoane la Almeria, echipa nou-promovata in Primera Division, dupa ce a fost aproape de a ajunge la vicecampioana Romaniei, Steaua Bucuresti, informeaza AS.  COMISIONUL. Pulido, in varsta de 28 de ani, a evoluat in ultimele trei sezoane la Getafe, unde a fost coechipier cu romanul Cosmin Contra. Pulido a mai jucat la echipele Conquense si Getafe in Segunda B, precum si la Real Sporting de Gijon si Rayo Vallecano, in Segunda A. Ruben Martin Pulido ar fi trebuit sa ajunga la Steaua, care ii oferea un milion de euro la semnatura, insa in cele din urma transferul nu s-a mai realizat, conform oficialilor stelisti, din cauza comisionului prea mare cerut de impresarii fotbalistului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.