Inca un record demn de invidiat a fost stabilit de Catalin Botezatu: 10.000 de spectatori i-au aplaudat creatiile. Si nu oriunde, ci in Italia, patria modei. In fata acestui numeros public, designerul si-a prezentat recent tinutele haute couture. Cre
Inca un record demn de invidiat a fost stabilit de Catalin Botezatu: 10.000 de spectatori i-au aplaudat creatiile. Si nu oriunde, ci in Italia, patria modei. In fata acestui numeros public, designerul si-a prezentat recent tinutele haute couture. Creatorul de moda a fost invitatul special al unui show cu traditie in Padova: "Moda al Chiar di Luna". Eveniment in cadrul caruia au fost prezentate 30 de colectii apartinand unor branduri de renume, specializate in creatia haute couture. La loc de frunte s-au situat colectiile Versace, Alberta Fereti si Luiza Spagnoli. Fiecare aparitie pe podium a manechinelor imbracate in rochii marca Botezatu a provocat aplauze la scena deschisa.   DEDICATIE. Dupa terminarea show-ului de moda, organizatorii "Miss Italia" l-au contactat pe designer propunandu-i sa le imbrace in tinute de seara pe concurentele de la "Miss Italia 2007". Este o colectie ce n-a vazut... Bucurestiul! Caci, desi a fost prezentata in Grecia, Caraibe, Malta si Italia, cea mai recenta colectie de rochii de seara a lui Catalin Botezatu nu a fost prezentata inca pana acum in Romania. Botezatu n-a ratat nici obiectivele turistice. Si a vizitat Venetia, Verona si Padova. La Verona, Bote a mers sa vada o montare de exceptie a operei Aida de Verdi, eveniment desfasurat in amfiteatrul Coloseumului de la Verona, iar la Padova, creatorul de moda a avut parte de o dedicatie inedita din partea celor care asigurau muzica live in celebra cafenea Floriani. Romani fiind si recunoscandu-l pe creatorul de moda, instrumentistii i-au dedicat lui Bote un fragment din Rapsodia Romana a lui Enescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.