"Am fost de curand intr-o croaziera pe Mediterana. Am ales sa va trimit fotografii din Gibraltar, pentru ca multi dintre noi ajungem mai greu acolo.

In prima fotografie se vad, in stanga: Ceuta (teritoriu spaniol revendicat de Tunisia), in drepata: coasta Spaniei, iar in prim plan s-au construit locuinte si facilitati portuare pe un teritoriu artificial (adica recuperat din mare).

In a doua fotografie se vede varful stancii si undeva jos pista aeroportului (nu stiu cum au reusit sa il inghesuie). In spate e deja Spania.

In fine, se spune ca Churchill ar fi declarat imperiul britanic va disparea atunci cand nu vor mai fi maimute libere in Gibraltar. In consecinta, englezii au mare grija de ele, chiar daca acum distractia lor principala e sa fure mancare din gentile turistilor... sau gentile cu totul."

Fotografii trimise de Mihai Dumitru

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro sau de aici

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici