In cadrul turneului de promovare a noului album "Romantic Classics", pe care Julio Iglesias il sustine in Romania, interpretul spaniol a dat un concert aseara la Timisoara. Urmatoarele recitaluri sunt programate la Bacau, Bucuresti si Constanta. Co
In cadrul turneului de promovare a noului album "Romantic Classics", pe care Julio Iglesias il sustine in Romania, interpretul spaniol a dat un concert aseara la Timisoara. Urmatoarele recitaluri sunt programate la Bacau, Bucuresti si Constanta. Concertul a fost gazduit de Strandul Tineretului si a inceput aproape de ora 22:00. Desi fusese anuntata o alta ora de incepere a recitalului, organizatorii au decis ca toate reprezentatiile starului iberic sa se decaleze cu cateva zeci de minute, din cauza caniculei. Dupa sosirea la Timisoara, Iglesias a stat aproximativ o ora la hotelul unde este cazat, apoi a plecat sa ia masa la o pensiune, nu inainte de a le arata semne de simpatie fanilor sositi sa-l vada. Asemeni celorlalte staruri mondiale prezente in tara noastra in ultimele doua saptamani - Michael Bolton si Rolling Stones - , Iglesias a preferat bucataria traditionala romaneasca. (C.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.