ADJUDECATA - Mamaia este a TVR-ului! Doamnelor si domnilor, intre 23 si 26 august, Consiliul Judetean Constanta si televiziunea publica va prezinta cea de-a 37-a editie extraordinara a Festivalului de muzica usoara Mamaia. Preselectiile pentru secti
ADJUDECATA - Mamaia este a TVR-ului! Doamnelor si domnilor, intre 23 si 26 august, Consiliul Judetean Constanta si televiziunea publica va prezinta cea de-a 37-a editie extraordinara a Festivalului de muzica usoara Mamaia. Preselectiile pentru sectiunea Interpretare vor avea loc in TVR la 30 si 31 iulie, iar pentru Creatie, la 1 august. Premiile pentru fericitii castigatori au aceeasi valoare (in euro) ca anul trecut. Iata cum arata distributia: Premiul I - 1.500 de euro, Premiul II - 1.000 de euro, Premiul III - 500 de euro. Asadar, televiziunea publica ramane fidela Mamaitei, desi organizatorii festivalului au tratat si cu Prima. Asta e! Cel mai bun castiga. (Dana Andronie)   BOEM - Defilare hippie la Vama Veche O prezentare de moda mai putin conformista va avea loc in acest week-end la Vama Veche. Diana Oserhan isi scoate "toalele" din magazinul Catwork si le arata lumii la doi pasi de mare, pe terasa "Papa la Soni". "Hainutele pe care vi le-am pregatit sunt pline de personalitate si viata, la fel ca oamenii care le poarta. O colectie boema, pentru vamaioti adevarati", isi lauda Diana colectia pe care o va arata lumii la 21 iulie. (D.C.)   LA CONGRES! - Week-end salsa la Constanta In cinstea zilei tarii natale, Columbia, Wilmark a decretat starea de salsa in Romania. Astfel a pus la cale "Primul congres de salsa" in tara lui Dracula, care isi va avea tabara la Constanta. Peste 500 de "salseros" sunt asteptati la petrecerile pe ritmuri latine. Cei mai buni dansatori de salsa si cativa DJ cu experienta in domeniu au ajuns deja in Romania. (D.C.)     AKCENT: Ocolul pamantului in 3 zile Baietii de la Akcent au fost la un pas sa doboare recordul mondial la kilometri parcursi in numai trei zile. Week-end-ul trecut au reusit sa ajunga pana in indepartata Siberie. Primul concert l-au avut in Polonia, la Gdansk. Adi, Marius, Mihai si Sorin au cantat in fata a peste 10.000 de spectatori la Summer Festival. Fiind la un pas sa piarda avionul, baietii au plecat spre Krasnoyarsk, in Siberia. Drumul spre casa s-a lasat si el cu peripetii. Si-au pierdut bagajele si au avut un zbor anulat din cauza unui presupus atentat terorist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.